bliv den bedste udgave af dig selv

Enkle trin til at skabe forandring!

Det lyder jo dejligt og besnærende, men virker samtidig også ret uopnåeligt.
Derfor anbefaler vi dig at fokusere på nogle enkle trin ad gangen, der kan føre til betydelige forandringer i dit liv.

Vær i nuet

Lad os starte med noget så simpelt som “at være til stede”. I dagens Danmark har vi hele tiden så travlt med enten det ene eller det andet eller det hele på en gang. Så travlt med at komme fra A til B, alt imens vi tænker på C, at vi fuldstændig glemmer at stoppe op og trække vejret og være i det, der er.
Prøv næste gang, du flyver fra Herodes til Pilatus, at tvinge dig selv til at stoppe op. Træk så vejret dybt. Oplev hvad der sker omkring dig. Lyt til lydene, duft til duftene, mærk det mærkbare. Bare vær. Bare nyd. Det er ofte i livets små nu’er, at vi oplever de største øjeblikke. Så vær i nuet og bliv den bedste udgave af dig selv!

Vær omhyggelig

For at være omhyggelig bliver man nødt til at være til stede og rette sin fulde opmærksomhed på det, man er i færd med.
Når man er omhyggelig, gør man sig umage og lægger alt sin energi i den opgave, man er i gang med. Man bliver opslugt og grebet af nuet.
Lad “Jeg gør alt med omhu” blive dit mantra. Vær omhyggelig næste gang du børster tænder, næste gang du ordner vasketøj, næste gang du læser godnathistorie for dit barn. I takt med at din bevidsthed bliver skærpet, vil du opleve en større glæde og selvtilfredsstillelse med alt, hvad du laver. Dit liv vil pludselig føles mere intenst, levende og livsbekræftende.

Fokuser på det positive

I stedet for at bruge tid og energi på det negative i livet, så vælg bevidst at fokusere på alt det positive. Hver gang en lille negativ tanke kommer snigende, så erstat den straks med en positiv en af slagsen.
Betragt dit sind som din have. Din have skal løbende passes og plejes, så ukrudt og vildtvoksende planter ikke overtager magten og udraderer de smukke blomster. På samme måde er det med dit sind. Hvis du ikke luger ud i dine negative tanker, vil de med tiden erstatte og opsluge dine positive tanker og dermed din livsglæde.

Ha’ det sjovt

Brug tid på det, der gør dig glad. Livet er fuld af forpligtelser og derfor er det vigtigt, at vi husker at bruge tid på at gøre ting, vi holder af. Det gør dig ikke bare mere glad, det er også med til at holde dig sund og produktiv. At gøre noget du holder af, giver dig energi og det gør det nemmere at komme igennem dagens gøremål. Lav en liste over de ting, du holder af og afsæt tid til dem. Du vil højst sandsynligt allerede føle dig mere tilfreds, idet du planlægger dem.

Lad denne dag blive din nye start. Lev dit liv til fulde og husk, at det eneste vi har, er LIGE NU! Grib øjeblikket og bliv den bedste udgave af dig selv.

Translate »