Clarity & Insight

I min verden er der ingen tvivl; vi som menneske består af tre ligeværdige dele – krop, sind og ånd – som udformer sig i et samlet hele. Når vi vågner om morgenen med en sprudlende energi og en forventningsfuld glæde boblende i os og har følelsen af at være lykkelige helt ind i det inderste, så er det virkelig værd at springe ud af sengen. Og når vi påskønner hvert et øjeblik, der bliver os givet i denne verden, og vi samtidig ved, hvorfor vi er her, er det, at det hele går op i en højere enhed. Da er det, vi har skabt ligevægt mellem krop, sind og ånd.

Vores fysiske krop er i balance, når vi tager hånd om vores sundhed. Det vil sige, at vi sørger for at nære vores krop med næringsrige fødevarer i de rigtige mængder (hverken for meget eller for lidt), opretholder en god væskebalance, hver dag er fysisk aktive og at vi prioriterer søvn og hvile.

Vores sind er i balance, når vi bruger tid på at luge ud i vores negative tanker. Ligesom vores have har behov for at få luget ukrudt væk med jævne mellemrum for at give plads til de smukke blomster, ligeledes har vores sind behov for at blive renset for at skabe rum for nye tanker, ideer og personlig udvikling.

Når vores ånd er i balance, oplever vi en stærk forbindelse til, hvem vi er. Vi er i nær kontakt med vores indre ”stemme”, som kun DU, kan mærke/høre. Når du er forbundet med din intuition, vil du aldrig blive i tvivl, når du skal træffe vigtige beslutninger. Den vil altid guide og vise dig vejen, hvis du altså lytter.

Som coach ser jeg det som min vigtigste opgave at hjælpe dig med at skabe klarhed og indsigt omkring, hvad du ønsker dig af livet. Jeg ønsker at støtte dig i din udvikling af dine ressourcer i både din krop, dit sind og din ånd, så du lærer at anvende dit fulde potentiale til at udrette det, du drømmer om og er skabt til.

Translate »