Coachforløb

 

1•2•3 Take off

Professionel coaching, der gør

dig mentalt klar til dit vægttab


Jeg vil gerne i gang

coachforløb coaching, vægttabscoaching

Sammen sikrer vi, at dit vægttab bliver en succes!

Hvem er jeg:

Camilla Berg

Camilla Berg

Professionel certificeret coach med speciale i personlig udvikling og livsstilsforandring.Ekspert i vægttab og indehaver af online succesen Superslank, der dagligt hjælper mennesker med at blive den bedste udgave af dem selv.

Der er to ting, der virkelig begejstrer mig: At gøre en forskel og hjælpe mennesker til at opnå det liv de ønsker sig – derfor har jeg uddannet mig til professionel coach.

Som coach ser jeg det som min vigtigste opgave at hjælpe dig med at skabe klarhed og indsigt omkring, hvad du ønsker dig i livet. Jeg ønsker at støtte dig i din udvikling af dine ressourcer, så du lærer at anvende dit fulde potentiale til at udrette det, du drømmer om.

  • Det er min helt klare overbevisning, at de fleste vægttab foregår mellem ørerne. Det er dine tanker og dine overbevisninger, der styrer dit liv. Hvorfor? Fordi det er dine tanker, der skaber dine følelser og dine følelser udmønter sig i dine handlingerne. Derfor er det vigtigt, at du får redskaber til at få styr på dine tanker. Først når du er mentalt klar, kan du gøre op med det negative, der har bragt dig til dér, hvor du er i dag. I det øjeblik hvor du kan slippe det, der holder dig tilbage, giver du dig selv friheden til at nå derhen, hvor du ønsker at være.
  • 1•2•3 Take off er personlig coaching, der består af en coachsession af 60-90 minutters varighed.
  • Undervejs arbejder vi med at få brudt de negative mønstre, der skaber forhindringer i forhold til dit vægttab.
  • Vi arbejder med at skabe nye positive overbevisninger, der støtter dig i din forandringsproces.
  • Du får skabt adgang til alle dine ressourcer, så du har alt det, du har brug for under og efter dit vægttabsforløb.

1•2•3 Take off forbereder dig mentalt, så du er klar til vægttab. Du lærer, hvordan du bryder dit gamle vægttabsmønster og får redskaber til, hvordan du kommer videre og skaber den forandring, du ønsker.

Ved hjælp af coaching bliver du i stand til at knække DIN vægttabskode én gang for alle, så du taber dig og holder din vægt efterfølgende.


Ja tak, jeg vil gerne have din hælp til mit vægttab

Hvordan foregår 1•2•3 Take off:

1•2•3 Take off er personlig coaching á 60-90 minutters varighed. Samtalen foregår via Skype eller telefon og tager udgangspunkt i dine ønsker og mål i forhold til dit vægttab. Under samtalen finder vi ud af, hvad dit resultat skal være.

Du ved præcis hvad du skal gøre efter din session:

Du får redskaber, så du kan starte din proces med det samme. Du vil være afklaret omkring, hvad dit konkrete resultat skal være. Eksempel “Jeg vil blive bedre til at tage mere hensyn til mig selv i hverdagen ved at lytte til min krop og de signaler, den sender mig. Hver dag vil jeg gøre en ting, der gør mig glad”.

Du ved præcist hvad du skal gå hjem og gøre.

Coaching er en fremadrettet og effektiv proces:

Du vil opleve efter første samtale, at du allerede kan tage det første skridt i din forandringsproces. Føler du, at du har brug for flere sessioner, er der mulighed for at tilkøbe.

Først ser vi på, hvor du er lige nu. Så afklarer vi, hvor du gerne vil hen og hvad du gerne vil opnå. Dernæst finder vi motivationen, de ubevidste overbevisninger og mønstre, som lige nu forhindrer dig i at have det, som du gerne vil og til slut, lægger vi en handlingsplan.

Hvordan foregår det, når man bliver coachet hos mig:

Forestil dig at jeg guider dig ved hjælp af spørgsmål igennem samtalen. Du finder selv svarene – de svar, som føles rigtige for dig – det vil sige, at du selv finder løsningsmulighederne og derved træffer bevidste valg. Det sikrer, at du opnår et godt resultat, der virker for DIG.

Derudover vil du få øvelser, du skal arbejde med efter samtalen.

Jeg roder ikke rundt i din barndom:

Coaching er ikke for dig, der vil eller har brug for terapi. Det er ikke en bearbejdning af barndom og/eller tidligere traumer. Coaching handler om, hvad du kan og vil forandre og hvordan du ønsker, din fremtid skal være.

Der er altid fuld fortrolighed mellem coachen (undertegnede) og den person, der modtager coaching (dig).

Hvordan foregår det rent praktisk:

  1. Når din betaling for 1•2•3 Take off er registreret, modtager du en email med et link hvor du kan booke din session i min kalender.
  2. Du modtager en faktura på dit køb af 1•2•3 Take off
  3. Du modtager en bekræftelse for tidspunktet på din coachsession.

Jeg afholder samtaler både i dag- og aftentimer.


Ja tak – jeg vil i gang nu

Du har alle de ressourcer, du har brug for til at udleve dine drømme!

Translate »