vægttab og fest, Inviteret i byen, mellemmåltid, skær ned

Vægttab og fest – hvordan tackler man det

Et sundt mellemmåltid kan redde dig!

Hvis du tidligere har været i gang med at ændre livsstil for at tabe dig, har du sikkert også oplevet, at du i denne periode er blevet inviteret ud. Mange føler, at det er en udfordring at blive inviteret ud, når man er i gang med at tabe sig. Sådan behøver det ikke at være.

For at undgå, at det får negative konsekvenser for dit vægttab, kan du eksempelvis gøre følgende:

  • Sørg for, at du får et godt (sundt og mættende) mellemmåltid, inden du tager hjemmefra. Det gør, at du har nemmere ved at undgå at spise de snacks, der bliver serveret til velkomsten. Få inspiration til mellemmåltider her.
  • Spis dig mæt i de ting, som du ved ikke giver dig nogle problemer og gå udenom alt det andet. Føler du, at det er et problem ikke at spise alt, hvad der bliver serveret, kan du vælge at spise mest af det, der er godt for dig. Dermed kan du nøjes med at tage lidt af de ting, der ikke er godt for dit vægttab. En anden mulighed er, at du i forvejen tager kontakt til værtinden/værten og fortæller åbent og ærligt om dit projekt. Det vil forberede vedkommende på, at der vil være ting, du går udenom.

Brug ovenstående råd når du skal ud, men husk også at dit vægttab er baseret på mange mindre ændringer i dagligdagen. Så medmindre du render i byen hele tiden, gør det ikke så meget, at du spiser for meget og oveni købet også usundt de få gange, du skal ud. Det er nemlig ikke mellem jul og nytår vi tager på, men mellem nytår og jul. 🙂 Vægttab og fest kan sagtens forenes.

Bare se at komme op på hesten igen, allerede dagen efter.

Translate »