Handelsbetingelser, rettigheder, returret og afbudspolitik.

Produkter og tjenester udbydes af:

Superslank
Gl. Randersvej 14
DK-8410 Rønde
CVR nr.: DK26701430

Kontakt: post@superslank.dk

Alle priser er opgivet i danske kroner (DKK). Der er ingen betalingsgebyr.

Levering: Digitale produkter leveres kort efter købet via e-mail, hvor du bl.a. får adgang til Superslanks faciliteter med dit personlige brugernavn og adgangskode. Forløb tilsendes løbende efter en, af Superslank, tidsbestemt plan, på den af dig, oplyste e-mailadresse. Ved kurser, foredrag og lignende med specifik startdato, sker leveringen på den aftalte dato.

Kvittering samt produkt tilsendes automatisk til den mail, du har oplyst ved købet.

Online produkter: Er dit til evigt brug, med mindre andet er beskrevet. Superslank har ingen forpligtelser til at udgive materialet til evig tid. For at du kan bruge det til evig tid, kræver det at online-produktet downloades/gemmes på egen enhed. Ved køb af online og digitale produkter frasiges retten automatisk til 14 dages fortrydelsesret, da produktet leveres øjeblikkelig.

Prispolitik: Superslank forbeholder sig retten til, til enhver tid, at ændre pris på produkter. Enhver prisstigning vil blive varslet.

Garanti: Superslank stiller ingen garanti for et online-forløbs effekt. Ethvert online-forløb er udelukkende afhængig af den enkeltes anvendelse af produktet og en effekt kan derfor ikke garanteres.

Rettigheder: Alle rettigheder til produkter, forløb eller uddannelse, trykt som digitalt materiale, tilhører Superslank. Ved køb opnås brugsret til det købte materiale/produkt. Det købte materiale/produkt er personligt og må ikke bruges til andre formål end hvortil det er købt. Specifikt må materialet/produktet ikke anvendes i direkte eller indirekte konkurrence med Superslank. Brugsretten til det købte materiale/produkt er altid personligt og kan ikke overdrages.

Returret: Du fraskriver dig retten til 14 dages fortrydelsesret, ved køb af digitale produkter.

Ved køb af produkter på abonnement er du altid oplyst om dette forud.

Abonnementsvilkår: Følgende er gældende; Abonnementsprisen er som oplyst på produktsiden. Der bliver automatisk trukket for hver abonnementsperiode på det oplyste betalingskort. Kvittering for betalingen tilsendes automatisk pr. e-mail. Du modtager en e-mail med bekræftelse på dit abonnement efter indgåelse af aftalen/abonnementet.

Opsigelse af abonnement: Opsigelsen er øjeblikkelig og efter opsigelsen vil der ikke blive faktureret eller trukket yderligere. Dog skal eventuelt ubetalte fakturaer stadig betales. Du kan når som helst opsige dit abonnement ved at logge ind på din konto og selv stoppe abonnementet.

Tilmeldingen til vores uddannelser, kurser og foredrag er bindende. Afmelder du din deltagelse kan du:

Tvist: Såfremt Superslanks materiale/produkter eller navn anvendes i strid med ovenstående, tilfaldes erstatningsansvar efter dansk rets almindelige regler, ligesom eventuel uberettiget anvendelse søges imødegået ved nedlæggelse af fogedforbud.

Evt. uoverensstemmelse mellem køber og Superslank skal afgøres efter dansk ret ved Retten i Aarhus.

Ændring af kreditkort ved abonnementsbetaling: Ønsker du at ændre/forny dit kreditkortnummer til abonnementet, gøres dette ved at følge det link, der fremgår på din digitale faktura eller ved at logge ind på din konto på www.superslank.dk og ændre dine oplysninger.

Alle rettigheder til kurser, workshops, events, foredrag samt digitale produkter tilhører Superslank. Ved køb opnås udelukkende tilladelse til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt. Det er IKKE tilladt at dele produktet med andre.

Vi modtager følgende kreditkort: Visa, Visa Electron, American Express, Mastercard og Discover