Professionel certificeret coach med speciale i personlig udvikling og livsstilsforandring.

Indehaver af online succesen Level UP, der hver dag året rundt hjælper mennesker med at blive den bedste udgave af dem selv.

At hjælpe andre mennesker med at få indsigt og klarhed i livet, så de er i stand til at følge deres indre stemme og udleve deres fulde potentiale, giver mig følelsen af at være en del af noget uvurderligt…noget der er større end mig selv.

Som coach ser jeg det som min vigtigste opgave at hjælpe dig med at skabe klarhed og indsigt omkring, hvad du ønsker dig i livet. Jeg ønsker at støtte dig i din udvikling af dine ressourcer, så du lærer at anvende dit fulde potentiale til at udrette det, du drømmer om.

Hvis du gennem længere tid har følt en usikkerhed og ikke rigtigt har kunne finde DIN vej i livet, så sker der ofte det, at du mister tilliden til dig selv. Du kan ikke længere mærke dig selv og troen på, at du er unik og har noget at tilbyde denne verden, forsvinder.

Livet bliver formålsløst og ender ofte ud i, at den ene dag tager den anden. Det hele føles gråt i gråt. At være glad og skabe et liv, der er meningsfyldt, er ikke længere en mulighed. Og du har helt ret! Så længe du render rundt med den overbevisning, at du ikke kan være lykkelig, så kan du ikke være lykkelig – af den simple årsag, at dine tanker bliver din virkelighed!

For mit eget vedkommende skulle der gå mere end de første 40 år af mit liv, før jeg blev bevidst om dette – at mine overbevisninger og tanker skaber mine følelser og mine følelser udmønter sig i mine handlinger.

Pludselig gik det op for mig, at selvom jeg gennem tiden havde gjort mange forskellige forsøg på at ændre min selvopfattelse, så havde jeg gentaget det samme mønster igen og igen. Hver gang jeg fik ”styr” på mine tanker, skyndte jeg mig at give slip på mine gode intentioner og satte det hurtigt over styr. Årsagen til dette mønster skyldtes, at jeg aldrig fandt ud af, hvad der lå til grund for mit negative selvbillede og mit mindreværd og jeg kunne derfor ikke knække min kode og gøre en ende på dem.

I dag kan jeg kigge tilbage på min egen historie og vide, at der var en årsag til, at jeg skulle være så længe om at finde ind til min kerne. For det er netop min egen langsommelige rejse, der har bragt mig til dér, hvor jeg er i dag. Det er mine egne erfaringer kombineret med mange års tillært viden, der gør, at jeg kan hjælpe dig med at få skabt de forandringer, du ønsker.