Det er meget normalt, når du har haft vægtproblemer gennem en længere periode, at du mister tilliden til dig selv. Du tror simpelthen ikke, at du kan finde ud af at tabe dig. At få en flot krop, er ikke længere en mulighed. Du har forsøgt et utal af gange – hver gang uden succes og du er derfor igen og igen blevet styrket i din overbevisning om, at du ikke kan tabe dig. Og du har helt ret! Så længe du render rundt med den overbevisning, at du ikke kan tabe dig, så kan du ikke tabe dig – af den simple årsag, at dine tanker bliver din virkelighed!

For mit eget vedkommende skulle der gå mere end 20 år, før jeg blev bevidst om dette – at mine overbevisninger og tanker skaber mine følelser og mine følelser udmønter sig i mine handlinger.

Pludselig gik det op for mig, at selvom jeg gennem tiden havde fulgt mange forskellige kure, så havde jeg gentaget det samme mønster igen og igen. Jeg tabte mig gang på gang, men tog altid det hele på igen efterfølgende. Årsagen til dette mønster skyldtes, at jeg aldrig fandt ud af, hvad der lå til grund for mit problem og jeg kunne derfor ikke knække min kode og gøre en ende på mine vægtproblemer.

I dag kan jeg kigge tilbage på min egen historie og vide, at der var en årsag til, at jeg skulle være så længe om at finde ind til kernen af mit problem. For det er netop min egen langsommelige rejse, der har bragt mig til dér, hvor jeg er i dag. Det er mine egne erfaringer kombineret med mange års tillært viden, der gør, at jeg kan hjælpe dig med at få skabt de forandringer, du ønsker.

Både i coachforløbet 1•2•3 Take off og i vægttabsforløbet High5 lærer du, hvordan du får styr på dine tanker/kommer mentalt på plads, så du rent faktisk kan gøre op med det, der har bragt dig til dér, hvor du er i dag. I det øjeblik hvor du kan slippe det, der holder dig tilbage, giver du dig selv friheden til at nå derhen, hvor du ønsker at være. Du er nu i parat til at skabe de forandringer, du ønsker, så du taber dig og holder vægten efterfølgende.