Din kost er afgørende for, at du kan opretholde en sund, stærk og slank krop. For at din hjerne skal kunne fungere optimalt, kræver det den rigtige kostsammensætning. Det samme gælder for din krops nervesystem.

Usikkerhed i kombination med de mange fristelser, der omgiver os det meste af tiden, gør, at vi ofte kommer til at vælge den forkerte kost.

Man kan opdele mad og drikke i 2 kategorier:
1. Mad & drikke, der giver dig energi og overskud
2. Mad og drikke, der dræner dig for energi og gør dig træt

Du kender måske følelsen af at være fuldstændig energiforladt og ikke have overskud til noget som helst. Hænger denne følelse sammen med dine kostvaner? Højst sandsynligt. Du kender sikkert sloganet: Du bliver, hvad du spiser.

Oprindeligt spiser vi jo mad for at få næring til kroppen og for at få energi til kunne klare dagens opgaver. Men med den livsstil vi fører og de spisevaner, vi har fået, må vi bare indse, at vi efterhånden kommer længere og længere væk fra det, der var oprindeligt.
For at få sunde kostvaner, er vi derfor nødt til at ændre vores vaner skridt for skridt. Start i det små, trin for trin, en dag af gangen og bliv god til det. Når du føler, du er parat til at tage næste skridt, så gør det og husk at acceptere: Ting Tager Tid.

[calorie_calculator_foods_table]