Målsætning

målsætning

Kender du din målsætning

Skriv din målsætning ned på papir og øg din chance for succes med 80 %

Når du går i gang med dit vægttab/din livsstilsændring, er det meget afgørende for din succes, at du ved, hvad vil du opnå og hvordan du vil opnå det. Har du ikke gjort dig disse nødvendige overvejelser, kan det blive rigtig svært for dig at holde fokus gennem dit vægttabsforløb og chancen for, at du gennemfører, er minimal. Når du ikke ved, hvorfor du gør, det du gør, hvorfor skal du så blive ved med at gøre det?

Erkend & acceptér dit udgangspunkt

Det første vigtige skridt i processen omkring målsætning er at kende sit udgangspunkt. Når du kender dit udgangspunkt, har du lettere ved at overskue, hvilke handlinger, der skal til for, at du når dine mål.
Vejer du eksempelvis for meget, så erkend overfor dig selv, at du er overvægtig. Se realiteterne i øjnene. Det hjælper dig ikke, at du bilder dig selv ind, at du f.eks. er født med en kraftig knoglebygning eller at det er på grund af dine gener, at du ser ud, som du gør.

Se sandheden i øjnene

Du bliver nødt til at se sandheden i øjnene: du har levet uhensigtsmæssigt og vejer nu for meget – det er dit udgangspunkt. Forhold dig til det og acceptér det. Ingen tvivl om at dette er en hård kamel at sluge. At turde se sig selv i øjnene (når man frygter, det man ser) kræver uendelig meget mod. Til gengæld, har du først gjort dette, bliver det så meget nemmere for dig at komme videre i din proces.

Translate »