Når vi snakker træning, er det vigtig at huske på, at der ikke er én træningsform, der er bedre end andre. Den vigtigste og mest effektive træningsform er den du synes, der er sjov. For når du synes noget er sjovt, er det tusind gange nemmere at få det gjort – også de dage, hvor tiden er knap eller motivationen er i bund og du simpelthen bare ikke gider.

Fysisk aktivitet er én af de vigtigste faktorer, hvis du ønsker at holde din krop sund og stærk.

De fleste ved, at motion er med til at mindske risikoen for en række livsstilssygdomme som hjerte-karsygdomme, type 2-diabetes og knogleskørhed. Derudover er motion altafgørende, når det drejer sig om at bevare og øge kroppens muskelmasse.

En fejl rigtig mange begår, når de ønsker at tabe sig, er at fokusere udelukkende på kosten. De sætter alt deres energi ind på “hvornår, hvor meget og hvad de putter i munden”. Måske du kender det fra dig selv?

Kan jeg ikke bare spise mig ned i vægt

Hvis du “spiser” dig til et vægttab, er der risiko for, at du bliver det, man kalder tyndfed. Med tøj på ser du slank ud, men indeni er du usund og slatten.
Taber du dig til gengæld med fokus på både kost og træning, vil du opbygge din muskelmasse og samtidig forbrænde fedt. Resultatet vil være en slankere og mere tonet krop, udenpå som indeni.

Men træning udmønter sig i meget andet end bare en slank, sund og stærk krop. Når du træner øges dit generelle velvære markant. Du sover bedre. Du bliver mindre stresset. Du får mere energi. Du oplever et større overskud i din hverdag. Dit mentale vebefindende får et kick og dit livssyn bliver forandret i takt med, at din krop forandres.

Så vi kan kun konkludere: Træning er positivt for dig og din krop. Det kan dog være svært at komme ud af starthullet. For at hjælpe lidt på vej har vi samlet masser af nyttig viden, inspiration og tips omkring træning, så du kan starte allerede i dag – senest i morgen med at opbygge dig og din krop.

[calorie_calculator_calorie_burning_table]